2 manieren waarop jouw elektrische scooter milieuvriendelijk is

Elektrische scooters zijn milieuvriendelijker dan traditionele scooters. Maar hoe dan?

Duurzaamheid en COVID-19

In het midden van een wereldwijde pandemie kan reizen een ontmoedigende taak zijn. Je rit kan vol zitten met mensen, of iemand heeft misschien geen masker op in het openbaar vervoer.

Vooral tijdens een wereldwijde gezondheidscrisis is het belangrijk om milieuvriendelijk te blijven. Er is geen betere manier om dat te doen dan met je dagelijkse woon-werkverkeer. Het zal moeilijk zijn om je aan te passen aan de nieuwe norm, maar een kleine en compacte elektrische scooter kan je overgang des te eenvoudiger maken.

Accu-aangedreven, gemakkelijk op te laden, schone energie, en emissie-vrij zijn slechts een paar van de dingen die de NIU scooter kan bieden. De accu is bovendien superlicht (je kunt hem met één hand optillen) en gaat 5 jaar mee. De scooter is compact en comfortabel, met elk detail ontworpen voor gemakkelijke toegang. In het tijdperk van sociale afstand wil je ervoor zorgen dat je een veilige afstand houdt van iedereen die je voorbij rijdt, en met NIU elektrische scooters, kun je niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar dit ook doen terwijl je 6 meter afstand houdt.

Energiebesparende technologie

Sommige elektrische scooters maken zelfs gebruik van energiebesparende technologie. Dit is nog een manier waarop overstappen op een elektrische scooter beter is voor het milieu.

Bijvoorbeeld, de MQi + NIU elektrische scooter maakt gebruik van silicium-gebaseerde LED-verlichting die niet alleen jouw rit verlicht, maar maakt ook gebruik van een zeer lage hoeveelheid energie! NIU scooters maken ook gebruik van EBS, of “Electronic Braking System” technologie die tot 6% van de opgewekte energie na het remmen terug recyclet in het accupakket. Je brengt niet alleen meer tijd op de weg door – je vermindert ook jouw CO2-voetafdruk. Dat is de kracht van de milieuvriendelijke NIU elektrische scooters!

Waarom zou je niet kiezen voor de stillere, milieuvriendelijkere optie in plaats van traditionele vormen van vervoer? Het voelt goed om energie te besparen en je ecologische voetafdruk te verkleinen – begin daar direct mee met een elektrische scooter.

Lees ook: Voordelen van een koelkast en tips voor voedselopslag