De top 5 voordelen van Shopify

Met zulke verbazingwekkende functies komt Shopify terecht naar voren als een van de beste keuzes voor de ontwikkeling van e-commerce winkels. Verkopers kunnen hun online winkels op dit platform laten maken of hun bestaande winkels laten migreren naar dit platform. Wil je een Shopify webshop laten maken? Dan is dit het juiste moment om te investeren in Shopify Development Services. Bereik een gerenommeerd ontwikkelingsbedrijf zoals Digifist dat ervaring en middelen heeft om een aantrekkelijke en veilige webwinkel te bouwen. Deel je eisen met hen en krijg de perfecte oplossing voor het bedrijfsleven.

De top 5 voordelen van Shopify

Krachtige marketinginstrumenten

Als compleet platform heeft Shopify ook het marketingvoordeel. De basisversie biedt SEO-functies, samen met geavanceerde e-commerce-analyse. Naast deze, biedt het meer marketing tools zoals aangepaste geschenkkaarten, kortingsbonnen, winkelstatistieken, gerichte e-mail marketing, en nog veel meer.

Mobiele responsiviteit

Mobiele reactiviteit is de sleutel tot succes van een e-commerce winkel omdat het aantal mobiele shoppers met de dag toeneemt. De Shopify-thema’s zijn mobiel responsief, wat betekent dat het kan worden gebruikt om mobiel-geoptimaliseerde winkels te gebruiken. Er zijn zelfs gratis iPhone en Android apps die gebruikt kunnen worden om de winkel te beheren.

Uitstekende klantenservice

Door te kiezen voor dit e-commerce platform kunnen online verkopers gebruik maken van betrouwbare, 24-uurs klantenondersteuning. Shopify-experts zijn 24/7 beschikbaar via e-mail, live chat of telefoon om eventuele vragen op te lossen en de winkel te allen tijde vlekkeloos te laten draaien.

Gemakkelijke betaling

Een grote uitdaging voor de online retailer is het integreren van een veilige en betrouwbare betalingsgateway. De betaalservice die je hebt moet kopers in staat stellen om met verschillende betaalopties te betalen. Shopify maakt het voor de winkeleigenaren eenvoudig om de betaalgateway in te richten. Het platform ondersteunt de Stripe betaaloptie, waardoor kopers de vrijheid hebben om transacties te verrichten zonder extra kosten te betalen.

SEO-vriendelijk

Als je winkel eenmaal is opgezet, is het belangrijk om hem zoekmachinevriendelijk te maken. SEO is belangrijk om ervoor te zorgen dat de webwinkel gemakkelijk toegankelijk is voor shoppers die op zoek zijn naar jouw producten. Shopify verbetert de mogelijkheid om landingspagina’s te ontwerpen voor de campagnes, wat een grote onderscheidende factor is ten opzichte van andere E-commerce platforms. Het ondersteunt ook SEO parameters zoals aangepaste title-tags en meta-tags.

 

Lees ook: Waarom zijn sokken belangrijk?