De voordelen van een grote handtas

Ken je die uitdrukking “Alles behalve de gootsteen”? Het blijkt dat dit gezegde nu wordt gebruikt om echt enorme maar o zo handige handtassen te beschrijven. Of je nu al jaren een fan bent van een enorme handtas of de stap wilt zetten van een handtasje waar je telefoon amper in past naar iets veel groters, er zijn een aantal voordelen aan het kiezen van dit type handtas. Laten we beginnen met het verkennen van een aantal bonussen van deze grote tassen:

Er is ruimte voor alles

De tassen met de toepasselijke naam ‘luiertas‘ zijn voor veel vrouwen een geweldige keuze, omdat ze vrijwel alles bevatten wat je nodig hebt, met veel zakken, comfortabele riemen en coole sluitingen. Van je laptop of tablet en je smartphone, waterflessen en een kleinere portemonnee voor je geld en creditcards tot je favoriete smaak Tic Tacs, lipgloss, zonnebril, leesbril en nog een dozijn andere dingen, de luiertas kan al deze spullen met gemak dragen. Stop jouw smartphone in een zijvakje zodat je er gemakkelijk bij kunt, bewaar jouw tablet in een vak met ritssluiting in het midden en stop jouw kleine accessoires in kleinere vakjes aan de zijkant en je kunt opmerkelijk goed georganiseerd blijven in een enorme tas.

Maar begin niet met het dragen van andermans spullen

Dezelfde brutale vriend of echtgenoot die je vraagt “Wat zit er eigenlijk in die grote tas?” kan de eerste zijn die je vraagt om alsjeblieft zijn zonnebril, portemonnee en flesje water voor hem te dragen. Dit is zowat een van de enige nadelen van een designertas – hij is zo ruim dat iedereen denkt dat je ook hun spullen kunt dragen. Om dit te voorkomen kun je beleefd maar beslist “nee” zeggen en aanbieden om hem een kleine rugzak of heuptas aan te bieden.

Doe een “testvulling” met verschillende tassen

Om de beste grote handtas voor jou te kiezen, leg je alles wat je al in jouw huidige handtas draagt op de keukentafel en voeg je er alles aan toe wat je graag in jouw handtas zou meenemen. Als je een toegewijde technofiel bent die de hele dag op het werk belt en op internet surft met jouw smartphone, is het een goed idee om een grote handtas te kiezen met een ingebouwde oplader. Stop je spullen in een grote boodschappentas en ga naar een paar tassenwinkels om ze te “proefvullen” met je spullen. Kijk of er verborgen vakjes zijn om waardevolle spullen veilig te bewaren en of er genoeg vakjes zijn. Als de tas gevuld is, hijs hem dan op je schouder om te kijken of hij comfortabel zit.

Lees ook: 2 manieren waarop jouw elektrische scooter milieuvriendelijk is