Een bekroonde innovatie: de Renault Trafic Occasion

De Renault Trafic Passenger Occasion Van is speciaal ontworpen om te voldoen aan de volgende eisen de behoeften van professionals, wat hun bedrijf ook is omgeving. Met paneelwagen, bemanningswagen en passagier versies, is de Renault Trafic Passenger Occasion Van ontworpen met jou in het achterhoofd, het aanbieden van een breed scala aan gespecialiseerde en praktische oplossingen, plus de mogelijkheid om andere variaties te creëren met de Platform Cab versie als basis. Met zijn stijlvolle ontwerp, efficiënte motoren, de laatste nieuwe boord apparatuur technologie en een hoog niveau van comfort en veiligheid, vinkt de Renault Trafic Passenger Occasion alle vakjes aan.

De Renault Trafic staat bekend van zijn bekroonde innovatie. Innovatie voor iedereen. Er zijn verschillende functies beschikbaar om je veilig te houden, geld te besparen en het leven gemakkelijker te maken. In dit artikel nemen we enkele functies van de Renault Trafic Passenger Van met jou door.

Grip Xtend

Grip Xtend vastzetten op losse oppervlakken zoals grind, lichte sneeuw en ondiepe modder laat de voorwielen draaien.
Deze draaiende actie maakt het lage grip vlak schoon en laat je toe om tractie te krijgen op het hogere grip oppervlak eronder.

ECO-modus

Met een druk op de knop de ECO-modus activeren en optimaliseren gasrespons voor maximaal brandstofverbruik.

Elektronische stabiliteitscontrole

Deze functies helpen je om botsingen te voorkomen door detectie en het verminderen van het gevaar van slippen of het verliezen van de controle als gevolg daarvan van oversturing.

Breedbeeld spiegel

De Wide View-spiegel, standaard van Business+, is een eenvoudige oplossing ingebouwd in de passagiers ijdelheid spiegel die helpt je te zien in je blinde hoek.

Parkeercamera achteraan (optioneel)

Wees je bewuster van je omgeving, met een achterste parkeercamera die wordt weergegeven in de achteruitkijkspiegel of in de geïntegreerde infotainment systeem.

Hill Start Assist

Deze functie maakt het mogelijk om het voertuig op een helling te houden, zonder het gebruik van de handrem, gedurende twee seconden. Dit geeft je de tijd om te schakelen en kracht te zetten.

Lees ook: Gebruik taxidiensten als zakelijk vervoer!