4 manieren voor een natuurlijke borstvergroting

Hoewel borstimplantaten tegenwoordig een gangbare praktijk zijn, kan je nog steeds bang zijn en onaangenaam voelen om een kunstmateriaal in je lichaam in te brengen.

Ze zeggen dat je bent wat je eet. Dit is waar. Ongezonde voeding heeft invloed op je hele lichaam, inclusief je borsten. Als je een gezonde voeding religieus volgt, verwachten dat sommige resultaten te zien. Een aan gepaste voeding is een van de manieren van natuurlijke borstvergroting. Lees snel verder om erachter te komen wat voor soort voeding je binnen moet krijgen!

Fenegriek zaden

Dit zou helpen om de grootte van de borst te vergroten, omdat het een fytooestrogene kruid is. Fenegriek stimuleert de borstvergrotende hormonen zoals oestrogeen en progesteron. Om een pasta te maken, meng ¼ kopje fenegriek poeder met wat water. Breng het aan en masseer zachtjes! Laat het 10 minuten zitten en spoel het dan af. Herhaal dit tweemaal per dag. Je kunt het ook toevoegen aan uw bodylotion toevoegen en dagelijks aanbrengen.

Uiensap

Om dit te laten werken, combineer honing, kurkuma en uiensap met elkaar en breng het aan op je borst. Die combinatie kan helpen om verslapte borsten steviger te maken en de grootte van de borsten te vergroten. Om het effectieve resultaat te krijgen, moet u deze behandeling toepassen voordat je slaapt en het tot de ochtend uitstellen. Was het af met lauw water.

Olijfolie

Olijfolie wordt beschouwd als een van de meest effectieve home remedies voor de uitbreiding van de borst. Regelmatige massages met olijfolie kunnen je borst er zacht en stevig uitzien. Bovendien kan toepassing van olijfolie helpen verminderen het risico van borstkanker.

Lavendelolie en tea tree olie

Andere populaire oliën die overdag gebruikt worden zijn lavendelolie en tea tree olie. Ze stimuleren de ontwikkeling van borstweefsel en vergroten de totale omvang ervan. Meng tea tree olie en lavendel olie in gelijke hoeveelheden en breng deze gedurende ongeveer 10 minuten aan op je borst. Spoel het af met lauw water en herhaal het dagelijks gedurende minstens een maand.

Lees ook: Leuke dingen om te doen in Amsterdam 2019