Waar speel ik online Escape Room games?

Meestal worden escape rooms gehouden in een gebouw dat zo is opgezet dat jij en je vrienden moeten samenwerken om aanwijzingen op te lossen om te ontsnappen aan een moordenaar, uit te breken uit de gevangenis, een mysterie op te lossen, enz. Natuurlijk is het tegenwoordig, met de sociale vervreemding in het middelpunt van de belangstelling, niet zo gemakkelijk om je vrienden in groep te chatten en een leuke activiteit in levende lijve te plannen. Natuurlijk is geen virus of pandemie opgewassen tegen de technologie, en mensen over de hele wereld hebben manieren gevonden om escape rooms online te brengen. Virtuele escape rooms lijken misschien een beetje een oxymoron, maar ze kunnen net zo complex en leuk zijn als het echte werk.

Hoewel je misschien niet fysiek objecten kunt oppakken of rondlopen, kun je nog steeds puzzels oplossen en verborgen aanwijzingen vinden zonder ooit van je bank te komen. Dus ga je gang en dompel jezelf onder in een leuke online escape room als virtual team building activiteit voor een uur of zo – je hebt er waarschijnlijk toch de tijd voor.

Van moordmysteries tot bankovervallen, er is geen tekort aan spannende virtuele escape rooms die je thuis kunt spelen. Zelfs als je niet van escape rooms met een griezelig of onheilspellend thema houdt, vind je vast wel een uitdagend puzzelspel dat bij je past. Bovendien kunnen veel van deze spellen zowel alleen als met anderen worden gespeeld, zodat je online met vrienden kunt afspreken en de hele nacht lang samen mysteries kunt oplossen. Of, als je vastzit thuis met een kamergenoot of partner, kun je samen werken aan deze online escape rooms en hebben sommige binding tijd die niet is binging elke show op Netflix. (Geen oordeel!)

Hoe je ook kiest om te spelen, deze virtuele ontsnappingskamers zijn zeker een leuke afleiding van de werkelijkheid. Op Quest Escapes kun je een aantal verschillende virtuele escape rooms vinden om het uit te proberen. Sommige zijn betalend, terwijl andere volledig gratis zijn. Roep je vrienden bij elkaar en plan een Zoom game night waar je met z’n allen aan een escape room werkt.

Er is geen limiet aan de hoeveelheid plezier die je kunt hebben als de klok tikt en je aanwijzingen moet vinden. Veel ontsnappingsplezier!

Lees ook: De voordelen van een grote handtas